BigB3n Admin
Poeet p?íspivku : 105 Age : 39 Registration date : 29. 06. 07
| Předmět: Nový časopis o Basketbale Tue Aug 28, 2007 8:00 pm | |
| Urcite jste si uz vsimli, ze zacal u nas vychazet casopis venovany basketu (vice na www.basketmag.cz). Zajimalo by mne, zda se nekomu z vas podarilo tento casopis sehnat v Decine (ja jsem zkousel stesti v trafice v Tescu, bohuzel neuspesne). | |
|
Noira3
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 02. 07. 07
| Předmět: Re: Nový časopis o Basketbale Wed Aug 29, 2007 12:35 pm | |
| - BigB3n napsal:
- Urcite jste si uz vsimli, ze zacal u nas vychazet casopis venovany basketu (vice na www.basketmag.cz). Zajimalo by mne, zda se nekomu z vas podarilo tento casopis sehnat v Decine (ja jsem zkousel stesti v trafice v Tescu, bohuzel neuspesne).
Taky jsem ho hledala a nikde ani ťuk(spíš na mě koukali jak na blázna, co si to vymýšlím ), ale má to být jen v síti PNS a to třeba trafiky v obchoďácích nejsou.. | |
|
BigB3n Admin
| Předmět: Re: Nový časopis o Basketbale Wed Aug 29, 2007 2:22 pm | |
| Tak jsem dostal info ze by ho meli mit v Bynove na zastavce U zamecku v trafice, az pojedu z prace tak to overim a podam info | |
|
Falda
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 05. 07. 07
| Předmět: Re: Nový časopis o Basketbale Wed Aug 29, 2007 3:00 pm | |
| Já jsem nový basketbalový časopis sehnal hned na první pokus. Byl to stánek v Podmoklech naproti papírnictví Bernard,ale měli jen pár kusů. Tak můžete zkusit štěstí tam, ten časopis je opravdu skvěle provedenej. | |
|
BigB3n Admin
| Předmět: Re: Nový časopis o Basketbale Wed Aug 29, 2007 7:09 pm | |
| Tak se mi nakonec podarilo v Bynove uspet, ale bohuzel pro ostatni jsem koupil posledni cislo co meli | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Nový časopis o Basketbale | |
| |
|